Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Windows + P'den ayarlardan ekran ayarlarından her şeyi yaptım ama gene de 2. monitörde sinyal yok hatası var. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Windows + P'den ayarlardan ekran ayarlarından her şeyi yaptım ama gene de 2. monitörde sinyal yok hatası var.
Çözüm Je m en fiche 17 Şubat 2023 Darfind dedi: Windows + P'den ayarlardan ekran ayarlarından her şeyi yaptım ama gene de 2. monitörde sinyal yok hatası var. Genişletmek için tıkla... Kabloyu 1. ekranda dene böyle durumlarda genelde hdmi patlamış oluyor. Ha eğer görüntü gelirse o zaman sıkıntı daha büyük olabilir
Darfind dedi: Windows + P'den ayarlardan ekran ayarlarından her şeyi yaptım ama gene de 2. monitörde sinyal yok hatası var. Genişletmek için tıkla... Kabloyu 1. ekranda dene böyle durumlarda genelde hdmi patlamış oluyor. Ha eğer görüntü gelirse o zaman sıkıntı daha büyük olabilir
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Darfind dedi: Windows + P'den ayarlardan ekran ayarlarından her şeyi yaptım ama gene de 2. monitörde sinyal yok hatası var. Genişletmek için tıkla... Kabloyu 1. ekranda dene böyle durumlarda genelde hdmi patlamış oluyor. Ha eğer görüntü gelirse o zaman sıkıntı daha büyük olabilir Artı 1 Eksi Çözüm
Darfind dedi: Windows + P'den ayarlardan ekran ayarlarından her şeyi yaptım ama gene de 2. monitörde sinyal yok hatası var. Genişletmek için tıkla... Kabloyu 1. ekranda dene böyle durumlarda genelde hdmi patlamış oluyor. Ha eğer görüntü gelirse o zaman sıkıntı daha büyük olabilir