2. monitörde VGA kablosu ile görüntü alınamıyor

odinallfather

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem özelliklerim;

Ryzen 5 5500 / Sapphire Pulse Radeon RX 6600 / 8+8 DDR4 3600 MHz / Gigabyte B450M S2H V2 / Oasis tempered glass ARGB 650W / 480 GB SSD / 500 GB HDD

HDMI ile birinci monitörden görüntü alabiliyorum fakat VGA kablosu ile ikinci monitörden görüntü alamıyorum. PC'de ekranı algıla tuşuna bastığımda algılamıyor. HDMI to VGA kablosu aldım fakat bir tane HDMI girişi olduğundan dolayı ilk monitörü kullanamıyorum. Çözümü nedir?

Hocam sizdeki ekran kartı bu ise burada birden fazla giriş görüyorum acaba onboard girişine mi baktınız?

Kasanın arkasında bir adet vga girişi vardı oraya taktım.

Hocam şimdi ekran kartını montelediğinizde kasanın arka tarafında aynı hizada ekran kartına özel girişlerin denk geliyor olması lazım. Ben sanmıyorum sadece vga girişli bir ekran kartı yapacaklarını bu devirde. Kasanın arkasına iyice bakın ekran kartıyla aynı hizada olan girişlerde mutlaka hdmi vardır. Eğer onboard ile ekran kartının girişlerini aynı anda kullanmaya çalışırsanız yaşadığınız şey yüksek ihtimal bu sebepten. Ekran kartında 1 hdmi 3 displayport girişi var yani bir monitör dp ile bir monitör hdmi ile bağlanacak. onboard üzerinden bağlantı yapmayın.

Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…