Masaüstüne sağ tık ile kişiselleştir deyip, arka plan bölümüne gidin. Göz at kısmından istediğiniz duvar kâğıdını seçip, monitor 1 veya monitör 2 için ayarla kısmından ayarlayabilirsiniz.
Masaüstüne sağ tık ile kişiselleştir deyip, arka plan bölümüne gidin. Göz at kısmından istediğiniz duvar kâğıdını seçip, monitor 1 veya monitör 2 için ayarla kısmından ayarlayabilirsiniz.
Eğer hala yapamayan varsa çok daha iyi bir fikrim var. Arkadaşlar biz masaüstü 1 ve 2'yi seçerken aslında Windows + Tab özelinde değişiklikler yapıyoruz. Windows + Tab basıp bütün ek pencereleri kapatın (masaüstü 1, 2 vs.) Sadece 1 pencere kalsın. İşte o zaman fotoğrafları masaüstü 1 ve 2 ayrı arka plan yapmaya çalıştığımızda oluyor!
Masaüstünden sağ tık, kişiselleştir ve arkaplana tıkladıktan sonra seçmiş olduğunuz fotoğrafa sağ tık ile 1. ve 2. monitör için ayarla seçeneği mevcut.
Geç mi kaldım bilmiyorum ama konuya sonradan bakacak arkadaşlar için yazıyorum Windows CTRL F4 basarak kullanmadığınız masaüstlerini kapatırsınız ve sorununuz çözülmüş olur.