Çözüldü 2. monitöre ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akınakdag

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir tane yeni monitörüm ve 1tane eski model monitor ile 2 ekran yapmak istiyorum ancak 2.ekran eski oldugu icin VGA ile hdm dönüştürücüsu takılı ve ekran kartinda 1 hdm girisi var onun disinda bir giris olmadığı için hdm çogaltici ile ekranlari bağlıyorum. Ancak 2.ekranda "made not supported" yaziyor ve ekrana görüntü gelmiyor. W11 işletim sistemi kullanıyorum ve birden fazla ekran algılaya basınca başka bir ekran bulanamadı diyor ancak ekranin bagli olduğuna eminim yazisi ve ışığı yaniyor.
Bu da yetersiz kalıyor hdm cogalticida ikisi de takılı iken 1.ekranda 2.ekranin özelikleri ile kullanabiliyorum.
Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Çözüm
Ekran kartinda 1tane hdmi 3tane display port var
1.monitorde 1display 1hdmi 1power kablo yeri var
2.monitorde 1vga 1power
Ancak 2.monitorun vgasini hdmi ye cevirebiliyorum dönüştürucu aldim
O zaman hocam şunu yapabilirsiniz (tek seçeneğiniz):
1- Kartınızın DP çıkışından ilk monitörün DP girişine
2- Kartınızın HDMI çıkışından ikinci monitörün VGA girişine (çevirici ile)

Bu çalışacaktır. Kolay gelsin
Merhaba bir tane yeni monitörüm ve 1tane eski model monitor ile 2 ekran yapmak istiyorum ancak 2.ekran eski oldugu icin VGA ile hdm dönüştürücüsu takılı ve ekran kartinda 1 hdm girisi var onun disinda bir giris olmadığı için hdm çogaltici ile ekranlari bağlıyorum. Ancak 2.ekranda "made not supported" yaziyor ve ekrana görüntü gelmiyor. W11 işletim sistemi kullanıyorum ve birden fazla ekran algılaya basınca başka bir ekran bulanamadı diyor ancak ekranin bagli olduğuna eminim yazisi ve ışığı yaniyor.
Bu da yetersiz kalıyor hdm cogalticida ikisi de takılı iken 1.ekranda 2.ekranin özelikleri ile kullanabiliyorum.
Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Windows+p uzat seçeneğini seçmeyi dener misiniz?

Hocam kartınızda hangi çıkışlar var? Monitörleriniz de hangi girişler var? Resimleyebilir ya da ban kısaca söyleyebilir misiniz?
2.monitorde 1vga 1power

2.monitorde 1vga 1power
O zaman hocam şunu yapabilirsiniz (tek seçeneğiniz):
1- Kartınızın DP çıkışından ilk monitörün DP girişine
2- Kartınızın HDMI çıkışından ikinci monitörün VGA girişine (çevirici ile)

Bu çalışacaktır. Kolay gelsin

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı