L Line Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 137 15 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar 1.monitörümü HDMI 2.sini ise VGA ile bağladım. Fakat VGA ile bağladığımda görüntü gelmiyor. Sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar 1.monitörümü HDMI 2.sini ise VGA ile bağladım. Fakat VGA ile bağladığımda görüntü gelmiyor. Sebebi ne olabilir?
E EBT11 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.001 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #2 Line dedi: Arkadaşlar 1.monitörümü HDMI 2.sini ise VGA ile bağladım. Fakat VGA ile bağladığımda görüntü gelmiyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın var mı onboard ekran kartlı işlemciden mi görüntü alıyorsun ?
Line dedi: Arkadaşlar 1.monitörümü HDMI 2.sini ise VGA ile bağladım. Fakat VGA ile bağladığımda görüntü gelmiyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın var mı onboard ekran kartlı işlemciden mi görüntü alıyorsun ?
L Line Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 137 15 Nisan 2024 #3 EBT11 dedi: Ekran kartın var mı onboard ekran kartlı işlemciden mi görüntü alıyorsun ? Genişletmek için tıkla... hdmi ekran kartında vga anakartta takılı
EBT11 dedi: Ekran kartın var mı onboard ekran kartlı işlemciden mi görüntü alıyorsun ? Genişletmek için tıkla... hdmi ekran kartında vga anakartta takılı
E EBT11 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.001 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #4 Line dedi: hdmi ekran kartında vga anakartta takılı Genişletmek için tıkla... Görüntüyü ekran kartından alacaksın dostum görüntü bağdaştırıcı olarak ekran kartını kullanıyor bilgisayarın. Dönüştürücü alman gerekecek. İşlemcinde onboard ekran kartı var diye almaya çalışıyorsan Biostan belli ayarları açman gerekiyor.
Line dedi: hdmi ekran kartında vga anakartta takılı Genişletmek için tıkla... Görüntüyü ekran kartından alacaksın dostum görüntü bağdaştırıcı olarak ekran kartını kullanıyor bilgisayarın. Dönüştürücü alman gerekecek. İşlemcinde onboard ekran kartı var diye almaya çalışıyorsan Biostan belli ayarları açman gerekiyor.