2. monitörle ne yapılır?

Bende böyle kullanıyordum kasa toplamadan önce hala daha böyle aslında oyun oynarken film dizi izlemek aşırı hoşuma gidiyor. Yayin işleriyle ufaktan uğraşıyorum gerçekten aşırı iyi. Sanki ekran değil de bir parçam mış gibi

Yandan lineup bakarsın ya da GTA 5'teki görevlere bakarsın.

Benim ekranım 24" yarısına Minecraft diğer yarısına video koyup izliyorum sen daha avantajların birinde video diğerinde basit bir oyun (Terraria, MC, araba yarışı gibi.) Oynayabilirsin ben de yakın zamanda almak istiyorum bir tane.

Harita işini 12 inç bir tabletle hallediyorum. Daha keyifli bence, elinde gerçek bir harita varmış gibi oluyor. Ama oyun içinden iki farklı işlem yapmama izin verirse çok makul olur. Örneğin pathfinder wrath of the righteous adlı oyunda bir parti birde ordu haritası var. Bunlar arasında geçiş sıkıcı. Orduyu ikinci ekrana aktarabilseydim ikinci monitör mantıklı olurdu. Kısacası oyun oynayan adam için gereksiz bence.

Yayın açıyorsan yandan chat ve yayını kontrol edersin. Oyun oynarken muzik actiysan onu ayarlarsin yandan. Baya yararlı olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…