S smao Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 73 16 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar, 2 tane monitörüm var. 1. monitörümü ekran kartıma 2. monitörümü anakarttaki VGA girişine takarsam olur mu? Çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020
Arkadaşlar, 2 tane monitörüm var. 1. monitörümü ekran kartıma 2. monitörümü anakarttaki VGA girişine takarsam olur mu? Çalışır mı?
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2020 #2 Çalışır hocam sıkıntısız.Uefi ayarlarında igp second monitör diye bir ayar var. Eğer görüntü alamazsanız onu halledin oluyor. Son düzenleme: 16 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Çalışır hocam sıkıntısız.Uefi ayarlarında igp second monitör diye bir ayar var. Eğer görüntü alamazsanız onu halledin oluyor.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #3 Çalışır ama harici ekran kartına taksan daha iyi olur. Anakart da ki giriş işlemci ve RAM den yer. Artı 0 Eksi
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 16 Mayıs 2020 #4 @smao Hayır, çalışmaz. Harici ekran kartı takınca, dahili grafik birimi çalışmaz. İkisini de ekran kartına takmalısın. Artı 0 Eksi
@smao Hayır, çalışmaz. Harici ekran kartı takınca, dahili grafik birimi çalışmaz. İkisini de ekran kartına takmalısın.
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2020 #5 berk1937 dedi: Hayır, çalışmaz. Harici ekran kartı takınca, dahili grafik birimi çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta böyle bir konu açılmıştı ve de arkadaş halletti. Hem anakarttan hem de ekran kartından görüntü aldı 2 monitöre. Artı 0 Eksi
berk1937 dedi: Hayır, çalışmaz. Harici ekran kartı takınca, dahili grafik birimi çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Geçen hafta böyle bir konu açılmıştı ve de arkadaş halletti. Hem anakarttan hem de ekran kartından görüntü aldı 2 monitöre.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 16 Mayıs 2020 #6 @AlperenŞık İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Link atar mısın? Merak ettim. Artı 0 Eksi
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2020 #7 berk1937 dedi: @AlperenŞık İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Link atar mısın? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hemen, atıyorum berk1937 dedi: @AlperenŞık İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Link atar mısın? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam. Artı 0 Eksi
berk1937 dedi: @AlperenŞık İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Link atar mısın? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hemen, atıyorum berk1937 dedi: @AlperenŞık İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Link atar mısın? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 16 Mayıs 2020 #8 @AlperenŞık anakarttan anakarta olan bir özellik olsa gerek. Benim kullandığım anakartların hiçbirinde böyle bir özellik yoktu. Artı 0 Eksi
@AlperenŞık anakarttan anakarta olan bir özellik olsa gerek. Benim kullandığım anakartların hiçbirinde böyle bir özellik yoktu.
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2020 #9 berk1937 dedi: @AlperenŞık anakarttan anakarta olan bir özellik olsa gerek. Benim kullandığım anakartların hiçbirinde böyle bir özellik yoktu. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bende ilk başta bilmiyordum attığım başlıkta haberim oldu. Artı 0 Eksi
berk1937 dedi: @AlperenŞık anakarttan anakarta olan bir özellik olsa gerek. Benim kullandığım anakartların hiçbirinde böyle bir özellik yoktu. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bende ilk başta bilmiyordum attığım başlıkta haberim oldu.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 16 Mayıs 2020 #10 O zaman direkt olarak çalışır veya çalışmaz diyemeyiz bu konuya cevap olarak. Anakartında böyle bir özellik olup, olmadığına bakması gerekir. Artı 0 Eksi
O zaman direkt olarak çalışır veya çalışmaz diyemeyiz bu konuya cevap olarak. Anakartında böyle bir özellik olup, olmadığına bakması gerekir.