2. monitörü sistem algılamıyor

lemonFPS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,

Şu anda bilgisayarımın DisplayPort'undan asıl kullandığım monitörümle bağlantıyı kurdum ve 2. monitör olarak da televizyonu kullanacağım fakat elimde başka bir DisplayPort kablosu yok. HDMI kablosu ile televizyonu bağladım ama bilgisayarda gözükmüyor ve yansıtma yapamıyorum. Nedeni ne olabilir?

Televizyon oldukça eski direkt ekran yansıtma özelliği yok fakat arayüzde PC sekmesine girince Laptop üzerinden yansıtılıyor.
bende tvye yansıttıktan sonra 2 ekrann seçenegi geliyor ayarlardan sisteme sistemdende ekran ayarlarına basınca bende çıkıyor sende dene

bende tvye yansıttıktan sonra 2 ekrann seçenegi geliyor ayarlardan sisteme sistemdende ekran ayarlarına basınca bende çıkıyor sende dene
Araştırmalarım sonucu çözdüm hocam tüm sürücüleri güncelledim. Monitör bağlama için gerekli bir sürücü yüklü dahi değilmiş bayadır güncelleme yapmıyordum. HDMI ile direkt bağlayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…