Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar 2. monitörümü yeni taktım ve 1 2 cm yukarıya doğru kaydı. Ekranın en altında blackbar oluştu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar 2. monitörümü yeni taktım ve 1 2 cm yukarıya doğru kaydı. Ekranın en altında blackbar oluştu nasıl düzeltebilirim?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 12 Şubat 2022 #11 Selikss dedi: Ben bulamamış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Monitör modelin nedir? Monitör üzerindeki tuşlara tek tek basıp menüyü bulmaya çalış. Artı 0 Eksi
Selikss dedi: Ben bulamamış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Monitör modelin nedir? Monitör üzerindeki tuşlara tek tek basıp menüyü bulmaya çalış.
KS KS Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #12 glikojen dedi: Markası nedir monitörün? (2. monitörün.) Ve çalıştığı çözünürlük? Genişletmek için tıkla... 2. mönitörüm ACER. 1366x768 olarak çalışıyor(desteklediği en yüksek çözünürlük.) Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Markası nedir monitörün? (2. monitörün.) Ve çalıştığı çözünürlük? Genişletmek için tıkla... 2. mönitörüm ACER. 1366x768 olarak çalışıyor(desteklediği en yüksek çözünürlük.)