2.monitoru cıkardıktan sonra laptopta fps düşmesi

Shadowing

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar monster tulpar t5 v1.1.1 kullanıyorum.
Ekran kartlarım : intel hd graphics 4600 ve nvidia geforce gtx 870m.

Ayriyetten 27 inch asus monitor kullanıyorum dün yolculuk için pc -monitor hdmi bağlantısını cıkarıp çantaya koydum ve geldiğim yerde league of legends oynamak istedim ve sonuç hüsran.
Asus monitorum takılıyken + pc sarjdayken 180-250 arası fps değişkenlik gösterirken.

Suan pc sarjdayken 60-100 arası değişiyor fps ve cok rahatsız edici bir durum.
Uyguladıgım yollar :
  1. Sağ tıklayıp yüksek performanslı nvidia işlemcisiyle calıstırdım sonuc değişmedi.
  2. Sağ tıklayıp nvidia denetim masasından özelleştirilecek programlar kısmından oyunun calıstırılmasını nvidia ile seçtim yine( gerçi eski hali de öyleydi yani ayarlar değişmemiş kontrol etmiş oldum ).
  3. *Bazen pencere falan acıldıgında yazılar çok net değilde biraz bulanık gibi gözüküyor .
  4. Ve nvidia denetim masasından sağ altta görünürlüğü ayarlardım oyuna girdiğimde orada gözüküyor fakat pek etki ettiğini zannetmiyorum cünkü nvidia kartımla yüksek fps alıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım sorunu anlamadınız. Monitörü takınca değil çıkarınca fps problemi yaşadım laptopta. 200 fps vermesi gerekirken 70-80 fps alıyorum. Nvidia ekran kartı devreye giriyor gibi gözüküyor fakat aslında o calısmıyor calıssa uygulamaların simgesi bulanık cıkmaz ve fps sorunu yaşamam diye düşünüyorum. Fakat üste bahsettiğim gibi nvidia yı devreye sokacak herşeyi yaptım yine de olmadı. Üstelik monitörü cıkarınca neden nvidia problemi cıktı ortaya onuda anlamış değilim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı