Merhaba arkadaşlar monster tulpar t5 v1.1.1 kullanıyorum.
Ekran kartlarım : intel hd graphics 4600 ve nvidia geforce gtx 870m.
Ayriyetten 27 inch asus monitor kullanıyorum dün yolculuk için pc -monitor hdmi bağlantısını cıkarıp çantaya koydum ve geldiğim yerde league of legends oynamak istedim ve sonuç hüsran.
Asus monitorum takılıyken + pc sarjdayken 180-250 arası fps değişkenlik gösterirken.
Suan pc sarjdayken 60-100 arası değişiyor fps ve cok rahatsız edici bir durum.
Uyguladıgım yollar :
Ekran kartlarım : intel hd graphics 4600 ve nvidia geforce gtx 870m.
Ayriyetten 27 inch asus monitor kullanıyorum dün yolculuk için pc -monitor hdmi bağlantısını cıkarıp çantaya koydum ve geldiğim yerde league of legends oynamak istedim ve sonuç hüsran.
Asus monitorum takılıyken + pc sarjdayken 180-250 arası fps değişkenlik gösterirken.
Suan pc sarjdayken 60-100 arası değişiyor fps ve cok rahatsız edici bir durum.
Uyguladıgım yollar :
- Sağ tıklayıp yüksek performanslı nvidia işlemcisiyle calıstırdım sonuc değişmedi.
- Sağ tıklayıp nvidia denetim masasından özelleştirilecek programlar kısmından oyunun calıstırılmasını nvidia ile seçtim yine( gerçi eski hali de öyleydi yani ayarlar değişmemiş kontrol etmiş oldum ).
- *Bazen pencere falan acıldıgında yazılar çok net değilde biraz bulanık gibi gözüküyor .
- Ve nvidia denetim masasından sağ altta görünürlüğü ayarlardım oyuna girdiğimde orada gözüküyor fakat pek etki ettiğini zannetmiyorum cünkü nvidia kartımla yüksek fps alıyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: