M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #1 Cihazım Xiaomi Redmi Note 10S. AirPods'u denedim denedim, en sonunda gördü ama şimdi de bağlanamıyor diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
Cihazım Xiaomi Redmi Note 10S. AirPods'u denedim denedim, en sonunda gördü ama şimdi de bağlanamıyor diyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #2 Telefon geçmişinden kulaklığı silin ve kulaklığı da sıfırlayın. Ardından yeniden eşleştirmeyi deneyin. Artı 1 Eksi
Telefon geçmişinden kulaklığı silin ve kulaklığı da sıfırlayın. Ardından yeniden eşleştirmeyi deneyin.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 30 Aralık 2021 #3 AirPods’un arkasındaki tuşa basılı tutmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Muhtacım Femtopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #4 Ben de Redmi note 10S ile 1. Nesil Airpods kullanıyorum. Önceki telefonum da Android'di bu tarz eşleme sorunları yaşadığımda cihazı kaldırıp tekrar eşliyordum, düzeliyordu. Artı 0 Eksi
Ben de Redmi note 10S ile 1. Nesil Airpods kullanıyorum. Önceki telefonum da Android'di bu tarz eşleme sorunları yaşadığımda cihazı kaldırıp tekrar eşliyordum, düzeliyordu.
KS KS M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #5 rofl dedi: AirPods'un arkasındaki tuşa basılı tutmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka mısınız? Gördü diyorum. T21 dedi: Telefon geçmişinden kulaklığı silin ve kulaklığı da sıfırlayın. Ardından yeniden eşleştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir daha denerim hocam denedim olmadı. Artı -2 Eksi
rofl dedi: AirPods'un arkasındaki tuşa basılı tutmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şaka mısınız? Gördü diyorum. T21 dedi: Telefon geçmişinden kulaklığı silin ve kulaklığı da sıfırlayın. Ardından yeniden eşleştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bir daha denerim hocam denedim olmadı.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 30 Aralık 2021 #6 Magamelaa dedi: Hocam şaka mısınız? Gördü diyorum. Genişletmek için tıkla... Şaka değilim. Kulaklığı sıfırlamanın işe yarayabileceğini söylemek istedim. Artı 0 Eksi
Magamelaa dedi: Hocam şaka mısınız? Gördü diyorum. Genişletmek için tıkla... Şaka değilim. Kulaklığı sıfırlamanın işe yarayabileceğini söylemek istedim.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #7 Magamelaa dedi: Bir daha denerim hocam denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Garip. Cihazı yeniden sıfırlayın ve kutu içine koyup yeniden eşleştirin. Telefon ile olan bağlantıyı da silin tekrardan. Artı 0 Eksi
Magamelaa dedi: Bir daha denerim hocam denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Garip. Cihazı yeniden sıfırlayın ve kutu içine koyup yeniden eşleştirin. Telefon ile olan bağlantıyı da silin tekrardan.