2.Nesil i7 mi 6.Nesil i3 Mü?

Tavsiye vermek istiyorum (DDR4) Gta 5 için gerekli değil. Benim bu sistemim şuanda bile gta 5 için üst düzey sistem sayılır.Madem bütçe kısıtlı o zaman xbox360 alır keyfine bakar benim gibi... (2600k & 2700k çok performanslı işlemcilerdir) i3 6100 ile karşılaştırmak hata sayılır...

Tüm sisteminizi yazabilir misiniz? Ayrıca buranın neden bu bölümde sadece "Masaüstü Bilgisayar" yazıyor? Çünkü sadece Masaüstü öneriliyor. Mümkünse masaüstü haricinde bir şey önerme.

Tüm sisteminizi yazabilir misiniz? Ayrıca buranın neden bu bölümde sadece "Masaüstü Bilgisayar" yazıyor? Çünkü sadece Masaüstü öneriliyor. Mümkünse masaüstü haricinde bir şey önerme.
İlk baş egonu içerde bırak ve 2.ye gelirsek arkadaşın durumu düşükmüş ve bize i3 6100 alıcak diyorsun.Bu sistemin anakartıda düşük olacak peki ya ekran kartı ? kaç fps oynamak istiyorsun cidden ? al 600 tl ye xbox sende rahatla bizde rahatlayalım artan paraya internet bilgisayar'ı alırsın olur biter.

Sistemime gelirsek : İ7 2630QM*GT550M*Corsair Force Le 120gb*4x 4gb cl9 1600 mhz top:16gb ram 1080p ekran.Toplam grafik belleğim: 9936mb (Uygun fiyata iyi oyun için dandik bir xbox) neden sistemimi merak ettin bende merak ettim

Terbiyeni takın. Ego felan nedir? Adam gibi soru sorduk. Neresi ego bunun? İkincisi, gelmişsin, sistemin çok kötü, buna rağmen GTA 5 için üst düzey diyorsun. En düşük ayarlarda anca oynatır bu sistem. Gelmiş bana burada ego deme.

Ben üşenmem gta5 i bu sisteme yüklerim orta-yüksek ayarlarda açarım 35-40 fps üstü değerleri görürsem alırım bilgisayarını ekran kartım düşük gözükebilir ama kullanılan silikon kalitesi muazzam yüksek monsterdeki gtx960m ler ile aynı performansı kafa kafaya yakalıyorum bu arada dx12 destekli kartım biz zamanında bu sistemlere boşuna ucuk fiyat vermedik (monsterdeki deme sebebim kalitesiz silikonun secilmesinden dolayı)

Son düzenleme:
@Bestia775 eğer sadece performans önemli olsaydı GTX 1060 yerine 980 veya 970 önerilirdi. Hem CUDA, hem de transistor bakımından daha iyiler.

Ama güncellik, ileriye dönüklük de bir o kadar önemli, o yüzden İ3.

Üstelik Xbox ile bilgisayarı karşılaştıramazsınız. Konsollarda hem kısıtlı kullanım alanı var, hem de oyunlar pahalı.

@KralGS siz de biraz sakin olun, konu hortlatılınca bir şeycik olmaz.

Siz çok yanlış gelmişsiniz. Elinizdeki ekran kartına daha Experience desteği verilmiyor, işlemcisi Nm bakımından 960' ın 3 katı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…