2.Nesil i7 mi 6.Nesil i3 Mü?

zaten 1060 alıcak olsam iki adet 960 alırım slı ederim efenim ve konsol konusundaki düşüncelerinize katılıyorum

zaten 1060 alıcak olsam iki adet 960 alırım slı ederim efenim ve konsol konusundaki düşüncelerinize katılıyorum
Saf performans, her zaman SLİ'den daha iyidir.

Yani olur da iki tane 960 alırsanız, paranızı boşa harcarsınız.

Sen farklı yerdesin sıkıntı ise bunun farkında olmaman. Git bu aforizmalarını dizüstü bilgisayar bölümünde yap. Neymiş 550m 960M ile aynıymış yahu şakamısın nesin sen ya. Sana mantıklı cevap yazanların zamanına yazık.

640'a 800...

E o zaman ben de o ekran kartıyla 1080'i geçerim, 1080p'de.

Madem karşılaştırıyorsunuz, koşullar aynı olmalı.
ama beni dövmez isen şunu demek istiyor
O zaman buraya gelipte üst düzey diyemezsiniz.
üst düzey sistem dememdeki konu işlemci ve ramla alakalı şuanda bu sisteme uygun bi kart takılsa üst düzey tüm oyunlar gene oynanabilir kısacası ram ve işlemcim bu oyun için (üst) düzey sayılır efenim.

Arkadaşım sen şaka mısın nesin? Madem "üst düzey" neden şu anki Laptoplar da bu "üst düzey"i göremiyoruz? RAM'lerin 16 GB ise ne yapalım? Oyuna sanki mükemmel derecede bir etkisi var. İşlemci desek, hem eski, hem de mobil sürüm. Ekran kartı desen zaten çöp.

Masaüstü başka bir alem, dizüstü apayrı bir alem.

İşlemcinizin veya RAM'lerinizin iyi olması birşeyi ifade etmez. Büyük ihtimalle ekran kartınız yapışıktır.

Dizüstü bölümüne konu açarsanız iyi olur.

Şaka hocam, vallahi şaka. Trol falan herhalde.

Ya sabır gece gece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…