Nasıl yapabiliriz peki?
Aynı anda oynayabilmek için Kuzeninin mailini Microsoft'tan aileye eklemen gerek. Aynı e-mail ile farklı bilgisayarlarda oynamaya çalışırsanız birinizi atacaktır.Nasıl yapabiliriz peki?
Bunun için de yapman gerekenler şöyle:Aynı anda oynayabilmek için Kuzeninin mailini Microsoft'tan aileye eklemen gerek.
Aynı anda oynayabilmek için kuzeninin mailini Microsoft'tan aileye eklemen gerek. Aynı e-mail ile farklı bilgisayarlarda oynamaya çalışırsanız birinizi atacaktır.
Bunun için de yapman gerekenler şöyle:
1.şu adrese gidip Game Pass satın aldığın hesapla giriş yap: https://account.microsoft.com/family/home
2. kuzeninin bilgisayarında kullandığı mail ile onu aile üyesi olarak ekle.
3. artık kuzenin de kendi bilgisayarında Xbox uygulamasında kendi maili ile giriş yapabilir.
Aynı anda oynayabilmek için kuzeninin mailini Microsoft'tan aileye eklemen gerek. Aynı e-mail ile farklı bilgisayarlarda oynamaya çalışırsanız birinizi atacaktır.
Bunun için de yapman gerekenler şöyle:
1.şu adrese gidip Game Pass satın aldığın hesapla giriş yap: https://account.microsoft.com/family/home
2. kuzeninin bilgisayarında kullandığı mail ile onu aile üyesi olarak ekle.
3. artık kuzenin de kendi bilgisayarında Xbox uygulamasında kendi maili ile giriş yapabilir.
Hocam öyleyse yapabileceğim bir şey yok bu şekilde halletmiştim ben.Denedik onu aileye ekledik düzenleyici olarak fakat Game Pass gelmedi ona kendi hesabıyla girdiğinde.
Game Pass edinin diyor tekrardan yaptığımıza rağmen.
@@ulasmulas
Hocam öyleyse yapabileceğim bir şey yok bu şekilde halletmiştim ben.
Şöyle ki aynı anda oynamaya çalıştığınızda sorun olabilir. Ama eğer anlaşırız aynı anda oynamayız dersen olur tabi.Onun bilgisayarında benim hesabıma girse Steam gibi öyle halledilebilir mi?
Şöyle ki aynı anda oynamaya çalıştığınızda sorun olabilir. Ama eğer anlaşırız aynı anda oynamayız dersen olur tabii.
Yine de denemekte fayda var belki de sorun olmaz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.