2 pın eğri anakart kullanılır mı?

Şöyle düşünerek dedim. Eğer kendisi yapmayı deneyip zarar verirse diye düşündüm yani alternatif olarak tamirci bilsin en azından.

Ben denersem muhtemelen zarar veririm hala düşünüyorum ne yapsam diye. Yarın i3 12100F işlemci gelecek. Satıcıya söylüyorum işlemci geldiği zaman takayım görüntü alabilirsem onaylarım diye onu da kabul etmiyor ya sorun çıkarsa falan diyor. İade etsem Param Güvende bedeli iade edilmeyecek - 200TL zarar ve üstüne 1 hafta sonra banka hesabıma geçecek para.

Kötü olmuş ben eski bilgisayarimda direkt işlemci pinlerini kırmıştım el titremesi vardı biraz da stress yaptim yaklasik 1.60cm masadan pinlerinin üzerine düştü ezildi kırıldı hafif bir şeydi aslinda nasıl böyle oldu anlamadim.

Hocam ufakta olsa o yamuk pinler islemciyede zarar verebilir ufak ama imkansiz degil yani.

Fotoğrafta pinler sola doğru yamulmuş durumda yani diğer pinlerden farklı tarafa bakıyor. Bu şekilde taksam pinlerin yerinden kopma ihtimali var mı peki?

Fotoğrafta pinler sola doğru yamulmuş durumda yani diğer pinlerden farklı tarafa bakıyor. Bu şekilde taksam pinlerin yerinden kopma ihtimali var mı peki?

İşlemci ile de çakısirsa zarar verebilir
Emin değilim.

İşlemci ile de çakısirsa zarar verebilir.
Emin değilim.

Daha net görüntüsü bu şekilde.
Bu pinlerin hangisinin ne işe yaradığını kopan pinlerin boş olup olmadığını işlemciyi takmadan hiçbir şekilde anlayamayız değil mi?

Dosya Ekleri

• 5b271447-32be-44d6-b50d-a3e4eb1c1848.jpg
    280,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 8eec220a-487a-4680-a588-d4cc40407e1f.jpg
    217,2 KB · Görüntüleme: 32
  • c52633e7-b56e-404c-8612-cf1111271dbc.jpg
    209,1 KB · Görüntüleme: 30
  • dc6e26bd-83ad-44e5-8043-af5aa2ed1e6d.jpg
    285,5 KB · Görüntüleme: 35
Daha net görüntüsü bu şekilde.
Bu pinlerin hangisinin ne işe yaradığını kopan pinlerin boş olup olmadığını işlemciyi takmadan hiçbir şekilde anlayamayız değil mi?

Hocam emin degilim biraz kumar oluyor bu zarar verip vermeyeceği.

Hocam benimki de Max 15 20cm mesafeden halıya düştü ve 11 pin öyle gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…