Aşağıda linkini bıraktığım üründen sipariş ettim ama aklımda birkaç soru işareti var.
Öncelikle neden bu ürünü aldığıma gelirsek. Modemden odaya, prizden internet geliyor. Bu kablo bir PC'de aktif olarak takılı. Ben de bu tek kablo ile gelen bu interneti aynı anda 2 PC'de kullanmak için linkini vermiş olduğum üründen sipariş ettim. Yorumlardan ve ürünün şemasından anladığım kadarıyla benim işimi görecek ama tam emin olamadım ve sizlere sormak istedim.
Kurulumunu anladım. Anladığımı kısaca anlatmam gerekirse: Modemin arkasındaki portlardan 2 çıkış alıp birinci Splitter'a bağlayacağım sonra Splitter'ın diğer ucunu odaya gelen kabloya takacağım. Odaya gelen kablonun ucuna diğer Splitter'ı takıp, 2 PC'ye internet kablosu çekeceğim buraya kadar doğru anladığımı düşünüyorum.
Eğer kullanan var ise bu ürün benim ihtiyacımı giderir mi? Hız düşmesi, ping artışı vs. sorunları olur mu?
Bu ürünü kullananların görüşlerini bekliyorum.
En ucuz TP-Link LS1005G 5 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link LS1005G 5 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch özelliklerini incele, 289,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz TP-Link LS1005G 5 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link LS1005G 5 Port 10/100/1000 Mbps Gigabit Switch özelliklerini incele, 289,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İnternet hızım 25 Mbps. Sağlıksızdan kasıtınız ping, dalgalanma vs. mi? Sizce bu hızda sıkıntı yapar mı?
Ürün elime ulaşınca deneyeceğim eğer sıkıntı olursa switch alacağım ama fiyatları çok fazla geldi. 100₺ civarında birşeyler bulabilirsem alacağım, bulamazsam da bütçemi arttıracağım.