AkraBisyon Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 25 Mart 2024 #1 Merhaba, Python'da kod yazmaya yeni başladım. 2 tane print arasına nasıl süre ekleyebilirim? Şimdiden teşekkürler. Kodum: Python:Panoya kopyala İsim = input("İsminizi girin: ") Print("Merhaba "+ isim) Print("asdads"+isim)
Merhaba, Python'da kod yazmaya yeni başladım. 2 tane print arasına nasıl süre ekleyebilirim? Şimdiden teşekkürler. Kodum: Python:Panoya kopyala İsim = input("İsminizi girin: ") Print("Merhaba "+ isim) Print("asdads"+isim)
Çözüm TabutcuZenciMan 25 Mart 2024 Time kütüphanesini kodunuza ekleyin. Kod:Panoya kopyala import time Ve sonra kullanın parantez içine sn cinsinden ne kadar bekleyeceğini yazın. Kod:Panoya kopyala time.sleep(1)
Time kütüphanesini kodunuza ekleyin. Kod:Panoya kopyala import time Ve sonra kullanın parantez içine sn cinsinden ne kadar bekleyeceğini yazın. Kod:Panoya kopyala time.sleep(1)
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 25 Mart 2024 #2 AkraBisyon dedi: Merhaba, Python'da kod yazmaya yeni başladım. 2 tane print arasına nasıl süre ekleyebilirim? Şimdiden teşekkürler. Kodum: Python:Panoya kopyala İsim = input("İsminizi girin: ") Print("Merhaba "+ isim) Print("asdads"+isim) Genişletmek için tıkla... time.sleep("Milisaniye cinsinden değer") Artı 0 Eksi
AkraBisyon dedi: Merhaba, Python'da kod yazmaya yeni başladım. 2 tane print arasına nasıl süre ekleyebilirim? Şimdiden teşekkürler. Kodum: Python:Panoya kopyala İsim = input("İsminizi girin: ") Print("Merhaba "+ isim) Print("asdads"+isim) Genişletmek için tıkla... time.sleep("Milisaniye cinsinden değer")
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Düsseldorf, Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 25 Mart 2024 #3 time.sleep(istediğiniz süre) Artı 0 Eksi
M makalidap Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #4 https://www.google.com/search?q=pyhton+add+wait Buraya yazmak yerine googleye yazmak çok zor olmamalı. Arkadaşlarında söylediği üzere time kütüphanesinden sleep fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
https://www.google.com/search?q=pyhton+add+wait Buraya yazmak yerine googleye yazmak çok zor olmamalı. Arkadaşlarında söylediği üzere time kütüphanesinden sleep fonksiyonunu kullanabilirsiniz.
KS KS AkraBisyon Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 25 Mart 2024 #5 FelixTheDev dedi: time.sleep(istediğiniz süre) Genişletmek için tıkla... NameError: name 'time' is not defined. Did you forget to import 'time'? Böyle bir hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2024 Artı 0 Eksi
FelixTheDev dedi: time.sleep(istediğiniz süre) Genişletmek için tıkla... NameError: name 'time' is not defined. Did you forget to import 'time'? Böyle bir hata alıyorum.
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 25 Mart 2024 #6 Time kütüphanesini kodunuza ekleyin. Kod:Panoya kopyala import time Ve sonra kullanın parantez içine sn cinsinden ne kadar bekleyeceğini yazın. Kod:Panoya kopyala time.sleep(1) Artı 0 Eksi Çözüm
Time kütüphanesini kodunuza ekleyin. Kod:Panoya kopyala import time Ve sonra kullanın parantez içine sn cinsinden ne kadar bekleyeceğini yazın. Kod:Panoya kopyala time.sleep(1)
KS KS AkraBisyon Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 91 Çözümler 1 25 Mart 2024 #7 makalidap dedi: https://www.google.com/search?q=pyhton+add+wait Buraya yazmak yerine Google'a yazmak çok zor olmamalı. Arkadaşlarında söylediği üzere time kütüphanesinden sleep fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google'a yazdım fakat time. Sleep(süre) çıkıyordu bu fonksiyonda hata aldığım için buradayım. Artı 0 Eksi
makalidap dedi: https://www.google.com/search?q=pyhton+add+wait Buraya yazmak yerine Google'a yazmak çok zor olmamalı. Arkadaşlarında söylediği üzere time kütüphanesinden sleep fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google'a yazdım fakat time. Sleep(süre) çıkıyordu bu fonksiyonda hata aldığım için buradayım.
TabutcuZenciMan Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3 2350m nvidia geforce gt 520m 6gb ram 512 gb ssd Casper nirvana 15.6 nb Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 25 Mart 2024 #8 AkraBisyon dedi: NameError: name 'time' is not defined. Did you forget to import 'time'? Böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneyi ekleyin benim mesajımdaki gibi. Artı 0 Eksi
AkraBisyon dedi: NameError: name 'time' is not defined. Did you forget to import 'time'? Böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneyi ekleyin benim mesajımdaki gibi.
M makalidap Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #9 Kodunuzun yukarısında kütüphaneyi çağırmayı unuttunuzmu diyor? Unuttunuzmu? Kütüphane Kod:Panoya kopyala import library şeklinde çağrılır sizin çağırmanız gereken kütüphane yine belirttiği gibi time kütüphanesi Artı 0 Eksi
Kodunuzun yukarısında kütüphaneyi çağırmayı unuttunuzmu diyor? Unuttunuzmu? Kütüphane Kod:Panoya kopyala import library şeklinde çağrılır sizin çağırmanız gereken kütüphane yine belirttiği gibi time kütüphanesi
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Düsseldorf, Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 25 Mart 2024 #10 AkraBisyon dedi: NameError: name 'time' is not defined. Did you forget to import 'time'? Böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, daha iyi sonuç alabilmek için time modülünü yüklemeniz gerek import time Yazmanız gerek Artı 0 Eksi
AkraBisyon dedi: NameError: name 'time' is not defined. Did you forget to import 'time'? Böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, daha iyi sonuç alabilmek için time modülünü yüklemeniz gerek import time Yazmanız gerek