2 PSU'yu Birleştirip Kullanmak

erenn_alp

Decapat
Katılım
11 Aralık 2018
Mesajlar
30
Selamlar. Ekran kartımı 1050 Ti'den RX 580'e uprade etmeyi düşünüyorum ama en düşük bütçe ile. Şimdi bende 400W 2 tane PSU var. Biraz araştırdım ve 1-2 arkadaşa sordum. PSU birleştirme gibi bir olay varmış. Böyle bir olay gerçekten var mı? Verimli mi? Ve nasıl yapılır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zamanında yapmıştım, aparat yardımıyla yapılabiliyor ama pek sağlıklı değil. bazen birini kapattığınız zaman diğeri çalışmaya devam ediyor. PSU'nun bir tanesini sisteme diğerini de sadece ekran kartına takın.
Mining RIG'lerin çoğunda yapılan bir şey bu, ben de RIG'de kullanmıştım. Dediğim gibi tek sorun kapatırken bazen diğerinin kapanmaması idi, zaten RIG 7/24 çalıştığı için benim için sorun değildi :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı