2 puanla takdir belgesini kaçırmak

Fao

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar, zar zor çalışarak geçirdiğim haftaların karşılığında sınavlardan nedense düşük aldım. 2 puanla da taktiri kaçırmışım maalesef, bir hoca sınav notumu girmemiş.

Selam, zar zor çalışarak geçirdiğim haftaların karşılığında sınavlardan nedense düşük aldım. 2 puanla da taktiri kaçırmışım maalesef, bir hoca sınav notumu girmemiş.

Geçmiş olsun,üzülecek bir konu değil

Kötü günlerin duygusu geçtikten sonra daha iyi versiyonunu oluşturmak için, hırslanman için sadece bir araç olacak. Üzülmekten ziyade daha iyisini çabalaman için bir fırsat verildi diye düşün ve ikinci dönem başarıyı farkla kazan.

Geçmiş olsun fakat takdir alınca hayatın değişmeyecek çok da önemli bir şey değil 2 puan olur öyle şeyler.

Üzülecek yanı takdir belgesi alamamak değil obp'nin düşmesi. Gerçekten gelecekte TYT ve AYT sınavlarına gireceğin zaman baya sinirini bozacak.

Selam, zar zor çalışarak geçirdiğim haftaların karşılığında sınavlardan nedense düşük aldım. 2 puanla da taktiri kaçırmışım maalesef, bir hoca sınav notumu girmemiş.

Yapacak bir şey hocam geçmiş olsun olabilir böyle şeyler bende kaçırmıştım 2 puanla ama hiç takmadım

Takdir, teşekkür ve onur belgesi bunların hepsi bir işe yaramayan kağıt parçası asla kafana takma bunları bende bir sürü var 97 senesinden kalma bile var annem sandığında saklıyor hala hayatta hiçbir işine yaramayacak o kağıt parçaları. Belge almak için değil öğrenmek için kendini geliştirmek için çabala eğitim sistememiz o belgeyi alanı almayan ile aynı sınava sokuyor sonuçta….

Son düzenleme:

Çok güzel anlatmışsınız hocam elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…