2 RAM arasındaki MHz farkı sorun yaratır mı?

Rica ederim hocam, size hak veriyorum şu devirde bir ram en az 600 700 TL tutarken 10 FPS için kendimizi zora sokmaya gerek yok. Hayatın tadını çıkaramıyoruz kendimizden kesmeden çok zoruma gidiyor. Laptopumu 2 ay önce satın aldım ve 40 bin TL saydım :D hayat çok zor gerçekten umarım ilerde herkesin istediği sistem elinde olur.
Peki şeyi sormayı unuttum,mhzyi geçtim de mhzler uyumlu olmadığı için 8gb ram takmam boşa gitmeyek dimi? Yine de eskisinden farklı olacaktır çünkü şu an 8gb ramim var yenisiyle 16 olacak ama mhzler uyumsuz olduğu için 8GB ram kullandığım zamanla aynı olmayacaktır yine de farklı olacaktır

Peki şeyi sormayı unuttum,mhzyi geçtim de mhzler uyumlu olmadığı için 8gb ram takmam boşa gitmeyek dimi? Yine de eskisinden farklı olacaktır çünkü şu an 8gb ramim var yenisiyle 16 olacak ama mhzler uyumsuz olduğu için 8GB ram kullandığım zamanla aynı olmayacaktır yine de farklı olacaktır
Evet hocam ram gb'ını görüceksiniz elbette yoksa neden 2400MHz'e çeker yazalım :D

Evet hocam ram gb'ını görüceksiniz elbette yoksa neden 2400MHz'e çeker yazalım :D
O anlamda demedim,yeni ramin mhz'si 2400 çekecek ya hani,yine de performans artışı olacak değil mi tek ram kullanmaktansa onu soruyorum hani şu an tek adet 8gb ramim var 2. gelince mhzsi düşse bile iş yapar bunu sordum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı