S songoku4 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #1 Bilgisayara 2.RAM'i taktım, sinyal yok yazısı aldım. Bir de kasa carpı biraz. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
Çözüm Vortex06 8 Ağustos 2025 songoku4 dedi: Bilgisayara 2.RAM'i taktım, sinyal yok yazısı aldım. Bir de kasa carpı biraz. Genişletmek için tıkla... RAM'leri çıkarıp tekrar tak ve bu sefer ikisini farklı yerlere tak.
songoku4 dedi: Bilgisayara 2.RAM'i taktım, sinyal yok yazısı aldım. Bir de kasa carpı biraz. Genişletmek için tıkla... RAM'leri çıkarıp tekrar tak ve bu sefer ikisini farklı yerlere tak.
Vortex06 Nanopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 489 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:Asus Dual GeForce Rtx 4060 İşlemci:Ryzen 5 5600 6-Core Processor Ram:16 GB SSD:1 TB Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #2 songoku4 dedi: Bilgisayara 2.RAM'i taktım, sinyal yok yazısı aldım. Bir de kasa carpı biraz. Genişletmek için tıkla... RAM'leri çıkarıp tekrar tak ve bu sefer ikisini farklı yerlere tak. Artı 0 Eksi Çözüm
songoku4 dedi: Bilgisayara 2.RAM'i taktım, sinyal yok yazısı aldım. Bir de kasa carpı biraz. Genişletmek için tıkla... RAM'leri çıkarıp tekrar tak ve bu sefer ikisini farklı yerlere tak.