2 RAM takınca PC çalışmıyor

kertakon

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım (ASUS Prime B450M-A II) iki RAM slotuna sahip. RAM’lerimin markasını bilmiyorum ama ikisi de birbirinin aynısı. İlk slota iki RAM’den herhangi birini taktığımda çalışıyor, ancak ikinci slota da RAM taktığımda bilgisayar çalışmıyor. İşin garip kısmı, RAM'in takıldığı o yerin pimi (ya da mandalı) açık olduğunda, yani RAM biraz yukarı çıktığında çalışmaya başlıyor. Fakat bu sefer de RAM tam oturmadığı için en ufak harekette bilgisayar kapanıyor. Pimin ayarında mı bir sorun var yoksa farklı bir problem mi söz konusu, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Anakartım (ASUS Prime B450M-A II) iki RAM slotuna sahip. RAM'lerimin markasını bilmiyorum ama ikisi de birbirinin aynısı. İlk slota iki RAM'den herhangi birini taktığımda çalışıyor, ancak ikinci slota da RAM taktığımda bilgisayar çalışmıyor. İşin garip kısmı, RAM'in takıldığı o yerin pimi (ya da mandalı) açık olduğunda, yani RAM biraz yukarı çıktığında çalışmaya başlıyor. Fakat bu sefer de RAM tam oturmadığı için en ufak harekette bilgisayar kapanıyor. Pimin ayarında mı bir sorun var yoksa farklı bir problem mi söz konusu, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Anakartı bir kontrol et tamir ettirebiliyorsan ettir ya da direk yenisini al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı