Çözüldü 2. RAM'i takınca PC açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kayadiye1i

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı günler arkadaşlar, ekran kartımı yükseltmem sebebiyle 1 adet olan RAM sayımı 2'ye çıkarttım, her şeyiyle markası olsun MHz'si olsun aynı olan 1 adet 8 GB daha RAM aldım fakat 2. RAM'i taktığımda monitöre görüntü gelmiyor, klavyeye, fareye ışık gelmiyor. Sadece fanlar ve LED'ler çalışıyor. Sorunumu çözebilecek olan arkadaşın inşallah her tuttuğu altın olur, yardımınıza ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• IMG_20230726_191053.jpg
    IMG_20230726_191053.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
İki RAM'in de sarı yerlerini(uçlarını) silgi ile silin. Bende de aynı sorun vardı böyle çözmüştüm. Veya BIOS pilini çıkartıp 15-20 kere açma tuşuna basıp tekrar deneyin.
Bilgisayarı kapat kabloları sök RAM'leri de sök açma tuşuna bas 10 15 saniye bekle ve RAM'leri tekrar tak bilgisayarı tekrar aç.

İki RAM'in de sarı yerlerini(uçlarını) silgi ile silin. Bende de aynı sorun vardı böyle çözmüştüm. Veya BIOS pilini çıkartıp 15-20 kere açma tuşuna basıp tekrar deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Allah senden razı olsun kral, anakartımda sıkıntı vardır diye çok korkmuştum, silgiyle silip takınca düzeldi, Allah ne muradın varsa versin, çok sağ ol adamsın <3

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı