AloneLambert Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Her 2 saatte yapmam gereken şeyler oluyor ama her zaman alarm kuramıyorum bunu giderebilecek bi alarm önerin mobil için.
Her 2 saatte yapmam gereken şeyler oluyor ama her zaman alarm kuramıyorum bunu giderebilecek bi alarm önerin mobil için.
la Fraise Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 633 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İzmir 4 Eylül 2023 #2 Gerek yok. Şu andan itibaren 2 saat sonrası için alarm kur. Bir tane de 4 saat sonrası için kur. Ardından 6 saat sonrası için kur.
Gerek yok. Şu andan itibaren 2 saat sonrası için alarm kur. Bir tane de 4 saat sonrası için kur. Ardından 6 saat sonrası için kur.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Yani sen alarm kuramasan bile her 2 saatte ötecek bir alarm mı istiyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 4 Eylül 2023 #4 Android işletim sisteminde bulunan "Reminder" uygulamasını kullanabilirsiniz. "Belirli tekrar sayısı" veya "belirli bir tarihe kadar" seçerseniz sınırsız şekilde otomatik hatırlatma / alarm kuruyor. Son düzenleme: 4 Eylül 2023
Android işletim sisteminde bulunan "Reminder" uygulamasını kullanabilirsiniz. "Belirli tekrar sayısı" veya "belirli bir tarihe kadar" seçerseniz sınırsız şekilde otomatik hatırlatma / alarm kuruyor.
AloneLambert Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 KargaReis27 dedi: Yani sen alarm kuramasan bile her 2 saatte ötecek bir alarm mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... ayn karşim
KargaReis27 dedi: Yani sen alarm kuramasan bile her 2 saatte ötecek bir alarm mı istiyorsun? Genişletmek için tıkla... ayn karşim
AloneLambert Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #6 ben bu uygulamayı indirdim ama hem Türkçe dili yok hemde girdigin seyler yok yardım edermsin
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 7 Eylül 2023 #7 AloneLambert dedi: Ben bu uygulamayı indirdim ama hem Türkçe dili yok hem de girdiğin şeyler yok yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Hangi Android sürümünü kullanıyorsun?
AloneLambert dedi: Ben bu uygulamayı indirdim ama hem Türkçe dili yok hem de girdiğin şeyler yok yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Hangi Android sürümünü kullanıyorsun?