2 saatlik bir zaman diliminde neler yapılabilir?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, umarım iyisinizdir.

Spora otobüsle gidiyorum. 30 dk gidiş mesafesi var. Dönüş için de aynı şekilde. Toplam 1 saatim yolda geçiyor. Bir de koşu bandında ve bisiklet de 1 saat geçiriyorum, toplam 2 saat oldu.

Bu süre zarfında canım gerçekten çok sıkılıyor. Sizce ne yapabilirim? Müzik listesi olur, film olur, video olur, oğrenebileceğim yeni bir şeyler olur vs. neler önerirsiniz? O an odaklanayım yaptığım şeyi bile unutmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba, umarım iyisinizdir.

Spora otobüsle gidiyorum. 30 dk gidiş mesafesi var. Dönüş için de aynı şekilde. Toplam 1 saatim yolda geçiyor. Bir de koşu bandında ve bisiklet de 1 saat geçiriyorum, toplam 2 saat oldu.

Bu süre zarfında canım gerçekten çok sıkılıyor. Sizce ne yapabilirim? Müzik listesi olur, film olur, video olur, oğrenebileceğim yeni bir şeyler olur vs. neler önerirsiniz? O an odaklanayım yaptığım şeyi bile unutmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Farazi beat veya kayra ile çalıştığı dönemdeki şarkılarına bakın hem kayra hem farazi sanki sizi başka bir evrene götürüyor beat sanki konuşuyor adeta şarkı söylüyor gibi odaklanmama aşırı yardımcı olurlar genelde üstadlar.

Otobüste Sudoku oynayabilirsin. Oyun olarak görülmemeli. Hayata bakış açısı kazandırıyor. Ya da rubik küp çözmeye uğraşabilirsin.

@891548 attığınız video biraz daha ev ortamına uygun gibi. Yoldayken pek olmaz bence.

Aslında yapacak çok fazla şey var. Gözlerinizi kapatıp hayal kurmak, kitap okumak, eğitici videolar izlemek, bulmaca çözmek, ders çalışmak falan filan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı