2 saatte C öğrenmek

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
2 saatte C öğrenmek.
C öğrenmeye karar verdim ve şu video karşıma çıktı, sizce bu video güvenilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 saatte öğrenilmez fakat bu videonun ana amacı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak ve göz aşinalığı olur, sonra kendin programlama yaparak öğrenirsin.
İngilizce kaynaklardan öğrenmen daha iyi olur bu arada.

Daha önce dil öğrenmiş ve belirli seviyelere gelmiş, temel komutları bilen kişiler için bence. Baya temel duruyor zaten.
Fakat insanlar boşuna 40-50 saatlik dersler yapmıyor. Bu videodan öğrenmek saçma bence.

Ücretsiz veya ücretli daha detaylı ve daha kaliteli ders alabileceğin birçok yer var.

Bu videoda öğrenemeyebilirsiniz fakat bu kanal bence iyi anlatıyor. Bu kanalın C programlama oynatma listesinden ben izleyerek öğrenmiştim. Öneririm.

Bu kadar kısa zamanda tabii ki kapsamlı bir şekilde öğrenmek imkansız ama temel mantığı öğrenirsiniz. boşuna ücretli veya ücretsiz 60 saate yakın kurslar yok

2 saatte sunu ogrenin, 45 dakikada bunu yapin, 30 gunde x developer olun gibi seylere bakmayin bile. Bu tarz videolar ya scam ya da izleyeciler fikir ve bilgi edinsin icin cekilmis videolar. Bir seyi gercekten ogrenmek istiyorsaniz minimum 100 gun emek harcamak lazim. Ancak bu sureden sonra bir seyleri ogrenmeye "baslamis" olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı