KennDa
Femtopat
Bu şarkının gereksiz yerlerinin silinip, söylemeye başladığı yerden başlamasını ve bitirmeye yakın bir yerde bu şarkının girmesini istiyorum. Yapabilecek var mı?
Anladım hocam, ben şöyle birşey yaptım, bakın, olmazsa istediğiniz gibi düzenleyelim.Çakırda güzel söylüyo, Cengiz Özkanda güzel söylüyo, ikisindende vazgeçmek istemiyorum. Ama ayrı ayrı dinleyince de Çakır'ın söylediği filmden kesit olduğu için kötü oluyo. Bende gereksiz olan yerleri silemedim, şarkıyıda birleştiremedim, bu yüzden istiyorum
disk.yandex.com.tr
Çakırda güzel söylüyo, Cengiz Özkanda güzel söylüyo, ikisindende vazgeçmek istemiyorum. Ama ayrı ayrı dinleyince de Çakır'ın söylediği filmden kesit olduğu için kötü oluyo. Bende gereksiz olan yerleri silemedim, şarkıyıda birleştiremedim, bu yüzden istiyorumCengiz Özkan'ı çok severim sadece ondan dinleseniz de olur. Neden birleştirmek istiyorsun bu iki Türküyü?
Anladım hocam, ben şöyle birşey yaptım, bakın, olmazsa istediğiniz gibi düzenleyelim.Çakırda güzel söylüyo, Cengiz Özkanda güzel söylüyo, ikisindende vazgeçmek istemiyorum. Ama ayrı ayrı dinleyince de Çakır'ın söylediği filmden kesit olduğu için kötü oluyo. Bende gereksiz olan yerleri silemedim, şarkıyıda birleştiremedim, bu yüzden istiyorum
disk.yandex.com.tr
Çok teşekkür ederim, tam istediğim gibi olmuş.Anladım hocam, ben şöyle birşey yaptım, bakın, olmazsa istediğiniz gibi düzenleyelim.
![]()
Cengiz Özkan - Mapushane Çeşmesi (ft. Süleyman Çakır).mp3
Görüntüle ve Yandex Disk'ten indirdisk.yandex.com.tr
Rica ederim hocam, iyi geceler..Çok teşekkür ederim, tam istediğim gibi olmuş.
İyi geceler hocamRica ederim hocam, iyi geceler..![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.