2 sene önce alınan bilgisayar için termal macun yenilemesi yapılmalı mı?

AAAkopekAAA

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarı 2 yıl önce topladım. Ama henüz hiç termal macun yenilemedim. AIDA64'ten kararlılık testi yaptım. Sizce yenilemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa 40-50 TL'yi geçmeyecek termal macun ve termal macun yenilemek için rehber videosu önerebilir misiniz?
Sistem:
Gigabyte 1050 Ti Windforce
i3-8100K
16 GB 2400MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar normal ama yine de yenilemekte fayda var. Arctic MX 4 2019 Edition önerebilirim.

Değerlerin bence iyi ama istersen yapabilirsin. Büyük ihtimal ısı değerlerin daha aşağıya düşecektir.

Bence yenileyin. Özellikle oyunu çok oynuyan biri iseniz termal macun bakımı bir bilgisayarın olmazsa olmaz bakımları arasındadır.

Evet yenilemelisin. Arctic MX-4 öneririm. Sıcaklıklar normal ama yine de yenilemekte fayda var.

Ben 6 yıl önce A-101'den 700 TL'ye PC aldım hiç termal macun sürmedim sürmem gerekiyor mu :d.

8 senelik pc nin hep temizliğini yapıyorum ama hiç termal macun değişmedim ben mutasyom geçirmiştir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…