Arkadaşlar, 2 sene önce Izoly'den bilgisayar aldım. Eski forumlara bakarken dikkatimi çekti, herkes sorunlar yaşamış. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım. Hazır hiçbir sorun yaşamamışken ileriye dönük düşünerek bilgisayarı iade etmeli miyim? (Garantiyi uzattırmak için ek ücret ödedim.) Yani iade edebilirim ama sorun da yaşamadım. Bir de iade edersem üstüne maksimum 10K koyabilirim, güzel bir bilgisayar alabilir miyim? Uğraşmama değer mi?
Bu zamandan sonra iade almazlar. Ek garanti dediğiniz bilgisayarın parçalarında sıkıntı çıktığında sorun sizden kaynaklı değilse ücretsiz onarım için, iade için değil.
Arkadaşlar, 2 sene önce Izoly'den bilgisayar aldım. Eski forumlara bakarken dikkatimi çekti, herkes sorunlar yaşamış. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım. Hazır hiçbir sorun yaşamamışken ileriye dönük düşünerek bilgisayarı iade etmeli miyim? (Garantiyi uzattırmak için ek ücret ödedim.) Yani iade edebilirim ama sorun da yaşamadım. Bir de iade edersem üstüne maksimum 10K koyabilirim, güzel bir bilgisayar alabilir miyim? Uğraşmama değer mi?
Arkadaşlar, 2 sene önce Izoly'den bilgisayar aldım. Eski forumlara bakarken dikkatimi çekti, herkes sorunlar yaşamış. Ben şu ana kadar sorun yaşamadım. Hazır hiçbir sorun yaşamamışken ileriye dönük düşünerek bilgisayarı iade etmeli miyim? (garantiyi uzattırmak için ek ücret ödedim.) Yani iade edebilirim ama sorun da yaşamadım. Bir de iade edersem üstüne maksimum 10k koyabilirim, güzel bir bilgisayar alabilir miyim? Uğraşmama değer mi?