Merhaba, bilgisayarımda normalde ses kısımda ses aygıtı değiştirip ona göre ses çıkıyor. Fakat 1 tane olmasını istemiyorum. 2 tane ses çıkışı yapmak istiyorum. Kullandığım aygıt Bluetooth'lu bir alıcı cihazıyla ses alıyorum. Bir tane daha USB'lı kulak üstü alıp 2 ses çıkışı kullanmak istiyorum. Eğer böyle durumda yapmak mümkün değil ise boşuna kulak üstü almak istemiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba, bilgisayarımda normalde ses kısımda ses aygıtı değiştirip ona göre ses çıkıyor. Fakat 1 tane olmasını istemiyorum. 2 tane ses çıkışı yapmak istiyorum. Kullandığım aygıt Bluetooth'lu bir alıcı cihazıyla ses alıyorum. Bir tane daha USB'lı kulak üstü alıp 2 ses çıkışı kullanmak istiyorum. Eğer böyle durumda yapmak mümkün değil ise boşuna kulak üstü almak istemiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bunu VoiceMeeter ile ayarlayabiliyorsun. Device olarak Bluetooth hoparlörü ve kulaklığı seçersin ve sesi hoparlör üzerinden kısarsın. Sesi 2 cihaza da aynı anda veriyor yani birini kullanırken diğerinin sesini kısman gerekir.
Bunu Voicemeeter ile ayarlayabiliyorsun. Device olarak bluetooth hoperlörü ve kulaklığı seçersin ve sesi hoperlör üzerinden kısarsın. Sesi 2 cihaza da aynı anda veriyor yani birini kullanırken diğerinin sesini kısman gerekir.