2 silah skini mi yoksa 1 bıçak skini mi?

Emirhan141414

Femtopat
Daha fazla  
Mağazamda Yıldız Belası Vandal ve Uzaylı Avcısı Bıçak var. Yıldız belası alırsam bi phantom skini çekerim ama kafam çok karışık. Şöyle şimdi oyunda bana skin istersem atarlar ama bıçak skinine sadece satın alarak sahip olabiliyoruz. Sizce ne yapayım? (Bir kere battle pass çektim)

Son düzenleme:
Mağazamda yıldız belası ve uzaylı avcısı var. Yıldız belası alırsam bir Phantom skini çekerim ama kafam çok karışık. Şöyle şimdi oyunda bana skin istersem atarlar ama bıçak skinine sadece satın alarak sahip olabiliyoruz. Sizce ne yapayım? (bir kere Battle Pass çektim)

Bu konu kendi zevkinize göre vermeniz daha iyi olur. Ben nasıl olsa oyunda çoğu kişi güzel skin attıkları için bıçak tavsiye edebilirim ya da az bıçak kullandiğim için 2 adet silah skini de seçebilirim. Dediğim gibi kendi zevkinize kalmış.

Mağazamda Yıldız Belası Vandal ve Uzaylı Avcısı Bıçak var. Yıldız belası alırsam bi phantom skini çekerim ama kafam çok karışık. Şöyle şimdi oyunda bana skin istersem atarlar ama bıçak skinine sadece satın alarak sahip olabiliyoruz. Sizce ne yapayım? (Bir kere battle pass çektim)
Hocam öncelikle iyi günler
Eğer vandalı çok oynuyorsanız phatom u boşverin bende phantom aldım ama hiç oynamıyom eğer paran varsa bıçak la vandalı alabilirsin ama bence biraz araştır uzaylı avcısından daha iyi bıçaklar var bende ulu pence nin bıçağı var ve çok memnunum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı