2. sınavlar iptal olur mu?

berkp1

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Ben lise 2'yim. Sadece bize sınav yapıyorlar (Liseliler için.). Sizce 2. sınavlar iptal olur mu? (Nisandakiler.)

İptal olacağa benzemiyor. Bence çalışmaya şimdiden başlanmalı çünkü 2-3 hafta gibi bir süre kaldı sınavlara. Online derslerin verimi yüz yüze dersler gibi olmuyor maalesef.

3 Gün oldu okulumda vakalar çıkmaya başladı bile ve sadece vakanın kanıtlandığı sınıfları kapattlılar. Eğer okul yüzünden hasta olanlar işileşse bile aileler çocuklarının çektiği hastalığa bir daha izin vereceğini sanmıyorum

İptal olacağını hiç sanmıyorum. 1. sınavlar yapıldıysa 2. sınavlara da başlanır. 2. sınav dediğim 2. dönemin sınavları. Şu an olan 1. dönem sınavları. Okullara göre değişiklik gösterebiliyor ama genel olarak böyle.

İptal olacağa benzemiyor. Bence çalışmaya şimdiden başlanmalı çünkü 2-3 hafta gibi bir süre kaldı sınavlara. Online derslerin verimi yüz yüze dersler gibi olmuyor maalesef.
Neyine çalışalım ? Daha 1. Dönem sınavlarım bitmedi, 25 Mart'ta sorumluluk sınavım var. Hangisine çalışacağım anlamadım vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…