2. sınavlar olacak mı?

4 gün sonra ikinci sınavlarım başlıyor :')
Benimkiler yarın başlıyor :'(
Her konuya bunu yazacağım.
neden Kasım da kötü öğrenciler için 100 geçildi emeğimiz yok sayıldı bundada geçsinler o kadar ders çalıştık ama herkese 100 neden?
Hocam ben Kasım ayında girdim kimseye 100 vermediler direkt (Müzik, drama, resim gibiler hariç). Çoğu kişi derslerden düşük aldı. Bazıları çalışmadığı, bazıları haberdar edilmediği için.

Çevremizdeki bir tane okulda 17 Mart tarihinde 2. sınavlar başlıyor. Ziya Selçuk'un sınav yapma olayı derse katılımları yüksek tutmak fakat sınavları 16 Nisan'a kadar bitirmeyi hedefliyor. 16 Nisan'dan 2 Temmuz'a kadar nasıl derse katılım sağlayabilecek? Çoğu kişi sınav bitti, gitti diye derslere girmeyecek zaten online olarak.

Yani 2. sınavların olmasına fazlasıyla karşıyım fakat yapılacaksa bile cidden mantık hatası yapılarak yapılmaya çalışılıyor. Madem 2. sınavlar olacak Mayıs ya da Haziran ayında yapılmalı.

Ufak bir erteleneme olabilir fakat biraz inatçılar bu sınav konusunda yaparlar gibi duruyor.

Bize 2.dönem 1.sınavların programını attılar ve attıkları programda 2.dönem 2.sınavların haziran ayında yapılacağı da yazıyordu. Yapılacağı derken programda 2.dönem 2.sınavların programı da mevcuttu. Ayrıca anlamadığım şey biz ilk sınavları Kasım ayında erkenden olduk ve o zaman yanlışlıkla bize 2.dönem sınav programı da atılmış. Nasıl oluyor çözemedim fakat o programla aynı programımız. Belki de o zamandan belliydi nisanda sınav olacağımız.

Bence 2. dönem de herkes. Her dersten 1 sınav olur ve biter. 2. dönemin 2. sınavı olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…