Hocam bu konu bizim WhatsApp grubumuzda da çok konuşuldu. Büyük ihtimal ile sınavları olacağız. Çünkü adamlar vakaları takmıyor. Taksalar sınavdan daha önemli şeyler var. Büyük ihtimal sınavları olacağız.
Bugün kabine toplantısı var. Yer yerinden oynayacak falan diyorlar. BBC falan da paylaştı. Bir sürü karar alırlar aralarında, umarım sınav iptal haberi olur.
Selamlar. Ben artan vaka sayılarından dolayı yapacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca %40 kadar kesim 1. sınava girmişti. Karne vermeleri de gerektiği için 1. sınavlar yapıldı. Ancak bu sebeplerin hiçbiri 2 için geçerli değil şu an. Sizce olur mu 2. sınavlar?
Selamlar. Ben artan vaka sayılarından dolayı yapacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca %40 kadar kesim 1. sınava girmişti. Karne vermeleri de gerektiği için 1. sınavlar yapıldı. Ancak bu sebeplerin hiçbiri 2 için geçerli değil şu an. Sizce olur mu 2. sınavlar?
Selamlar. Ben artan vaka sayılarından dolayı yapacaklarını düşünmüyorum. Ayrıca %40 kadar kesim 1. sınava girmişti. Karne vermeleri de gerektiği için 1. sınavlar yapıldı. Ancak bu sebeplerin hiç biri 2 için geçerli değil şu an. Sizce olur mu 2. sınavlar?
Bugün kabine toplantısı var. Yer yerinden oynayacak falan diyorlar. BBC falan da paylaştı. Bir sürü karar alırlar aralarında, umarım sınav iptal haberi olur.
Ziya Selçuk görevden alınacak gibi bugün. Zaten AKP hükümetinde bakanlık yapan birine göre fazla naif olduğu için baştan uzun süre kalacağını düşünmüyordum.