Baypenguen61 Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Daha az önce 2. SSD'yi PC'ye taktım ama nasıl aktifleştiririm bilmiyorum. Bilgisi olan yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 Baypenguen61 dedi: Daha az önce 2. SSD'yi PC'ye taktım ama nasıl aktifleştiririm bilmiyorum. Bilgisi olan yazsın. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden SSD'yi biçimlendirip kullanmaya başlayabilirsiniz.
Baypenguen61 dedi: Daha az önce 2. SSD'yi PC'ye taktım ama nasıl aktifleştiririm bilmiyorum. Bilgisi olan yazsın. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden SSD'yi biçimlendirip kullanmaya başlayabilirsiniz.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Aralık 2024 #3 Baypenguen61 dedi: Daha az önce 2. SSD'yi PC'ye taktım ama nasıl aktifleştiririm bilmiyorum. Bilgisi olan yazsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar sag tikla aygıt yöneticisine git ayrılmamis olan olur sizinki kaç GB bilemem 250GB diyelim onu biçimlendir sonra disk oluşacak o diski üzerine gelip sağ tikla harf ekle olacak istediğiniz harfi ekleyin D e F
Baypenguen61 dedi: Daha az önce 2. SSD'yi PC'ye taktım ama nasıl aktifleştiririm bilmiyorum. Bilgisi olan yazsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar sag tikla aygıt yöneticisine git ayrılmamis olan olur sizinki kaç GB bilemem 250GB diyelim onu biçimlendir sonra disk oluşacak o diski üzerine gelip sağ tikla harf ekle olacak istediğiniz harfi ekleyin D e F