Bütçe?
Teşekkürler, peki bu anakartıma 2 adet ssd takılıyor mu? Birisi takılır diyor birisi takılmaz 2. soket wifi içindir diyor arada kaldım.![]()
Kingston Fury Renegade SFYRD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler, peki bu anakartıma 2 adet SSD takılıyor mu? Birisi takılır diyor birisi takılmaz 2. soket Wi-Fi içindir diyor arada kaldım.
Eyvallah, yani 2. ssdyi de takabiliyorum değil mi?O anakartın 2 M.2 slotu olmalı fakat biri gen3 destekliyor diğeri Gen4. SSD yerine bence anakartını değiş tabii kendi kararın.
Eyvallah, yani 2. SSD'yi de takabiliyorum değil mi?
Çok fark yaratacağını sanmıyorum, önemli olan extra bir depolama alanı sağlayabilmek benim için.2. bir SSD takabilirsin fakat 2 slottan biri gen3 destekliyor.
Eki Görüntüle 2502117
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.