prime850 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Merhaba, 2. bir SSD aldım taktım ama görmüyor disk yönetiminde falanda çıkmıyor. İlk SSD'yi çıkarırsam ve yeni SSD'yi takarsam da hata veriyor.
Merhaba, 2. bir SSD aldım taktım ama görmüyor disk yönetiminde falanda çıkmıyor. İlk SSD'yi çıkarırsam ve yeni SSD'yi takarsam da hata veriyor.
N4X Megapat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 503 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 7 Temmuz 2023 #2 Merhabalar. Aldığınız SSD marka modelini öğrenebilir miyiz? Birde Anakartınızın marka modeli gerekli
A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 7 Temmuz 2023 #3 Disk yöneticisinden baktınız mı?
prime850 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 N4X dedi: Merhaba. Aldığınız SSD marka modelini öğrenebilir miyiz? Bir de anakartınızın marka modeli gerekli Genişletmek için tıkla... SSD bugatek anakart Gigabyte-H61M-DS2 AbdullahTaha dedi: Disk yöneticisinden baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam zaten yazmıştım.
N4X dedi: Merhaba. Aldığınız SSD marka modelini öğrenebilir miyiz? Bir de anakartınızın marka modeli gerekli Genişletmek için tıkla... SSD bugatek anakart Gigabyte-H61M-DS2 AbdullahTaha dedi: Disk yöneticisinden baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam zaten yazmıştım.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.433 Makaleler 9 Çözümler 168 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 Tahminen SSD'niz de bir sorun/hata var. başka sistemde deneyebilme şansınız varsa deneyin.
prime850 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #6 UmutMelihAkyol dedi: Tahminen SSD'niz de bir sorun/hata var. Başka sistemde deneyebilme şansınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Denecek başka bir sistem yok maaleseff. UmutMelihAkyol dedi: Tahminen SSD'niz de bir sorun/hata var. Başka sistemde deneyebilme şansınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu halettim disk geldi ama bu sefer de disk açılmıyor biçimlendirme hatası veriyor. Son düzenleme: 7 Temmuz 2023
UmutMelihAkyol dedi: Tahminen SSD'niz de bir sorun/hata var. Başka sistemde deneyebilme şansınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Denecek başka bir sistem yok maaleseff. UmutMelihAkyol dedi: Tahminen SSD'niz de bir sorun/hata var. Başka sistemde deneyebilme şansınız varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu halettim disk geldi ama bu sefer de disk açılmıyor biçimlendirme hatası veriyor.