2 SSD tek slotta nasıl kullanılır?

2 adet M.2 SSD'im var BIOSTAR 550 anakarta sahibim yeni aldığım M.2 SSD'yi nasıl kullanabilirim? Bir çoklayıcı aparat tarzı ürün varsa önerir misiniz?

Tek slotta 2 ssd kullanamazsınız ancak diğer ssd yi taşınabilir bir sdd ye çevirip usb ile bağlantı sağayabilirsiniz.

550mb sınırlı sata dönüştürücü de kullanabilirsin. Elime geçen eski bir 500mb hızlı laptop ssd'sini sata dönüştürücüyle taktım sistemime. Basit oyunları ona yüklüyorum. Gayet de stabil ve güzel çalışıyor.

Hocam SSD'nizin hızı mesela 3000-5000 falan diyelim. Gidip de onu 550 veya 1000 mb sınırlı dönüştürücülere takmak çok saçma olacaktır, boşa gidecektir ssd hız kapasitesi. Ama zaten 550mb veya 1000 mb civarı bir ssd ise sata dönüştürücü ile 550mb hızda kullanmanız pek de bir şey kaybettirmez size. PCI kartları biraz kaba olduğundan ben tercih etmiyorum mesela. Ama onlar daha da hızlı performans vereceklerdir sata dönüştürücülere nazaran.

Hocam en temizi ikisinide sat TB si yüksek 1 tane ssd al uğraşma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…