Mavi bir ekranda hangi Windows ile başlatmak istediğinizi sorar. Eski SSD'deki Windows ile başlatıp ardından yeni SSD'nin içine bir klasör oluşturup dosyalarınızı oraya atarsınız sonra yeni SSD'deki Windows ile başlatıp eski diskteki Windows'u silebilirsiniz. Fakat direkt silince bende bir problem yaşanmıştı, diğer Windows açılmıyordu. Şu şekilde silin.
Windows + R basın, ardından msconfig yazın. Sonra önyükleme sekmesine gelin. Sonra yeni diskinizdeki Windows'u varsayılan olarak ayarlayın. Sonra eski diskteki Windows'u aynı ekranda silin. Sonra uygula ve tamam deyip çıkın.
Bunları yaptıktan sonra isterseniz eski SSD'ye bu bilgisayar bölümünden sağ tıklayıp biçimlendir deyip içindekileri silebilirsiniz.