2.SSD'den Windows nasıl boot edilir?

Aronshire

Hectopat
Daha fazla  
chmod 777 Yapmayı biliyorsan yap. Yoksa sağ tıklayıp izinler kısmından ayarlayacaksın.
Teşekkürler çalıştı, peki bu sıfırlama işini nasıl yaparız araştırdığımda windowsu 2.ssd ile boot etmemiz gerektiği yazıyordu ama dediğim gibi boot etmiyor.

Neyi sıfırlamak istiyorsunuz? Yeni taktığınız SSD'ye format ile Windows mu kuracaksınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyi sıfırlamak istiyorsunuz? Yeni taktığınız SSD'ye format ile Windows mu kuracaksınız?
Yeni taktığım ssd ile zaten windowsu açıyorum eskisinde de windows var ama boot etmiyor oyüzden ben bunu sadece depolama olarak kullanmak istiyorum bu yüzden sıfırlamak istiyorum nasıl yaparım bunu internette araştırdığımda eski ssdim ile boot etmem gerektiğini söylüyolar ama boot etmiyor bios ekranı dahi gelmiyor monitöre.

"Bu bilgisayar" üzerinden sıfırlamak istediğiniz diske sağ tıklayıp "biçimlendir" deyin. İçindeki her şey silinir, yer açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…