2. Steam hesabına CS:GO Prime yükleme

Fallen_Kingdom

Decapat
Yer
İtalica

Hocam konu dışı ama PC de 2. Steam hesabını açtım 2. hesaba da CS:GO Prime yüklemeyi düşünüyorum yasaklama vb VAC cezası alma ihtimali olur mu? Daha önce konu açtım lakin bu soruyu sormayı unuttum.

VAC yenilen hesap diğer hesapları etkilemez. İstersen o PC de 5 kez VAC yemiş ol diğer hesabını asla etkilemez. Tabii Prime aldığın zaman diğer hesaplarda neden VAC yediysen o kullandığın bütün dosyaları silmen gerekli ve CS:GO'yu silip tekrar yüklemen daha sağlıklı olacaktır.

Hocam konu dışı ama PC de 2. Steam hesabını açtım 2. hesaba da CS:GO Prime yüklemeyi düşünüyorum yasaklama vb VAC cezası alma ihtimali olur mu? Daha önce konu açtım lakin bu soruyu sormayı unuttum.
Alın vac yemezsiniz ama aynı telefondan dolayı yasaklanabilirsiniz yani biri vac yerse ötekide yer.

Alın VAC yemezsiniz ama aynı telefondan dolayı yasaklanabilirsiniz yani biri VAC yerse ötekide yer.

VAC yemiş hesaptaki telefon numarasını kullanabilir. Bu herhangi bir sorun işlemez. Telefon numarandan dolayı yeniden VAC yiyemez. Bu sadece o hesabı etkiler.

VAC yediği zaman hesabındaki telefon numarası başka hesapta da kayıtlıysa, o hesap da VAC yer.

VAC yediği zaman hesabındaki telefon numarası başka hesapta da kayıtlıysa, o hesap da VAC yer.

Ben de VAC yediğimden dolayı bunları söylüyorum. Aynı telefon numarasını her hesabımda kullanmaktayım. fakat bazı hesaplarım ban yememekte (ban yiyen hesaplarım 3.parti yazılımdan dolayıdır).

Çok teşekkür ederim herkese 2. tel ve no kullanmayı düşünüyorum. İşi sağlama alayım 3. parti sitelere kesinlikle girmiyorum ByNoGame hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…