M Mayengin Hectopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 89 23 Nisan 2023 #11 Eti gong öneririm mümkünse az baharatlı olanından.
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #12 Mayengin dedi: Eti gong öneririm mümkünse az baharatlı olanından. Genişletmek için tıkla... Gongun kalorisi çok az değil mi? İki paket (200gr) toplam 900 kalori falan. Ama normal çerez yesem 2000 kalori oluyor. FizzKhalifa_07 dedi: Uzak Doğu restorantlarından yiyin çerez çok pahalı aynı para. Genişletmek için tıkla... Restoranda yersem daha da pahalı gelecek 1 tabağa 100 200 TL diyorlar.
Mayengin dedi: Eti gong öneririm mümkünse az baharatlı olanından. Genişletmek için tıkla... Gongun kalorisi çok az değil mi? İki paket (200gr) toplam 900 kalori falan. Ama normal çerez yesem 2000 kalori oluyor. FizzKhalifa_07 dedi: Uzak Doğu restorantlarından yiyin çerez çok pahalı aynı para. Genişletmek için tıkla... Restoranda yersem daha da pahalı gelecek 1 tabağa 100 200 TL diyorlar.
Solywin Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #13 HayatYordu dedi: Gongun kalorisi çok az değil mi? İki paket (200gr) toplam 900 kalori falan. Ama normal çerez yesem 2000 kalori oluyor. Restoranda yersem daha da pahalı gelecek 1 tabağa 100 200 TL diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kalorisi fazla olan yemek mi yemek istiyorsun
HayatYordu dedi: Gongun kalorisi çok az değil mi? İki paket (200gr) toplam 900 kalori falan. Ama normal çerez yesem 2000 kalori oluyor. Restoranda yersem daha da pahalı gelecek 1 tabağa 100 200 TL diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kalorisi fazla olan yemek mi yemek istiyorsun
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 23 Nisan 2023 #14 Solywin dedi: Kalorisi fazla olan yemek mi yemek istiyorsun Genişletmek için tıkla... Burger .d
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #15 Solywin dedi: Kalorisi fazla olan yemek mi yemek istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet kilo almaya çalışıyorum, mecburen yüksek kalori yemem gerek.
Solywin dedi: Kalorisi fazla olan yemek mi yemek istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet kilo almaya çalışıyorum, mecburen yüksek kalori yemem gerek.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 23 Nisan 2023 #16 HayatYordu dedi: Evet kilo almaya çalışıyorum, mecburen yüksek kalori yemem gerek. Genişletmek için tıkla... Burger falan yiyin menü değil tekli
HayatYordu dedi: Evet kilo almaya çalışıyorum, mecburen yüksek kalori yemem gerek. Genişletmek için tıkla... Burger falan yiyin menü değil tekli
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #17 FizzKhalifa_07 dedi: Burger falan yiyin menü değil tekli. Genişletmek için tıkla... Fastfood yemeyi sevmiyorum.
FizzKhalifa_07 dedi: Burger falan yiyin menü değil tekli. Genişletmek için tıkla... Fastfood yemeyi sevmiyorum.
Semih Emree Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #18 HayatYordu dedi: Daha pratik diye bundan yiyecektim, o zaman çerez mi daha mantıklı? Ne gibi sonuçları olur mesela? Çerezin yağından problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Fazla sıkıntı çıkartacağını düsünmüyorum badem yemeni öneririm ayrıca bulktayım diye de fazla kalorili şeyler alacağım deyipte sebze kısmını boş bırakmayın brokoli veya öğün yanında yeşillik yiyebilirsiniz.
HayatYordu dedi: Daha pratik diye bundan yiyecektim, o zaman çerez mi daha mantıklı? Ne gibi sonuçları olur mesela? Çerezin yağından problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Fazla sıkıntı çıkartacağını düsünmüyorum badem yemeni öneririm ayrıca bulktayım diye de fazla kalorili şeyler alacağım deyipte sebze kısmını boş bırakmayın brokoli veya öğün yanında yeşillik yiyebilirsiniz.
Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 23 Nisan 2023 #19 Semih Emree dedi: Çerez ye noodle çok sağlıksız. Genişletmek için tıkla... Her gün 1 tane yiyorum sıknıtım yok. Tabii ki içinde bir tane yağsı var galiba onu koymazsanız.
Semih Emree dedi: Çerez ye noodle çok sağlıksız. Genişletmek için tıkla... Her gün 1 tane yiyorum sıknıtım yok. Tabii ki içinde bir tane yağsı var galiba onu koymazsanız.
FizzKhalifa_07 Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 4gb Ram İntel UHD 605 İ3 4. Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Nazi Ordusunda General 23 Nisan 2023 #20 HayatYordu dedi: Fastfood yemeyi sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evde lahmacun yapın