BANA ŞARKI SÖYLE Decapat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Recep Baltaş'ın bir videosunda NVMe M.2 SSD'leri birleştirdiklerini gördüm. Aynı işlem SATA SSD'ler için yapılabilir mi? 2 tane 120GB SSD 240GB olur mu birleşince? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2022
Recep Baltaş'ın bir videosunda NVMe M.2 SSD'leri birleştirdiklerini gördüm. Aynı işlem SATA SSD'ler için yapılabilir mi? 2 tane 120GB SSD 240GB olur mu birleşince?
kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 17 Ağustos 2022 #2 Video linki var mıydı?
BANA ŞARKI SÖYLE Decapat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #3 kodyaziom dedi: Video linki var mıydı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kodyaziom dedi: Video linki var mıydı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et