Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #11 Sorun yaşamazsın. 16GB RAM'in bile bu sene bitene kadar yetersiz gelebileceğine pek inanmıyorum. 32GB ile (4*8) sistemi kullanabilirsiniz minimum 3200Mhz tercih edin.
Sorun yaşamazsın. 16GB RAM'in bile bu sene bitene kadar yetersiz gelebileceğine pek inanmıyorum. 32GB ile (4*8) sistemi kullanabilirsiniz minimum 3200Mhz tercih edin.
Tuncay Tiryaki Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 123 5 Şubat 2019 #12 Bu anakartı seçmemin nedeni uzun vadeli düşünmem ve performans istemem. Satın almadım, önerilere açığım. Yüksek düşünme sebebim Video edit yapacağım. imcan dedi: Olur ama bence performans kaybı yaşayabilirsin. Neden 32 GB istiyorsun, oyun için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Render ve Photoshop işleri için. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2019
Bu anakartı seçmemin nedeni uzun vadeli düşünmem ve performans istemem. Satın almadım, önerilere açığım. Yüksek düşünme sebebim Video edit yapacağım. imcan dedi: Olur ama bence performans kaybı yaşayabilirsin. Neden 32 GB istiyorsun, oyun için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Render ve Photoshop işleri için.