Çözüldü 2 tane 8 pinlik güç girişi olan ekran kartına tek kablo üzerinden 2 Tane 6+2 pin güç takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir tane ilan da GTX 1070 buldum, kart 16 pin güç girişi istiyordu ama benim PSU da tek kablo üzerinden 2 tane 6+2 pin çıkışı var. İkisini de bu kartta taksam çalışır mı ekran kartı? Ya da sadece 1 tane 6+2 yeter mi bu ekran kartına? Fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.

1679907654747.png

Yani çalışır tabii ki ama yük altında tek bir kabloya iki gücün yükünü bindirdiğinde ısınma ve bunun sonucu çeşitli sorunlara sebebiyet verebilirsin.
Hocam şöyle göstereyim. Sadece 1 tane ekran kartı kablom var ama kablo üzerinde dediğim gibi 2 tane 6+2 pin çıkışı var. Bir sorun olur mu? Ya da sadece GTX 1070'e 1 tane 6+2 taksam kart çalışır mı?

1017160a-b77c-4103-9b24-62d24e6e0398.jpg

Tek takmaktansa bu kablodaki iki girişi takman tabii ki çalıştırır kartını. Tek taktığında da çalışır diye biliyorum ama tabii ki performans kaybı yaşatacaktır. 2'sini takınca da kablo ısınma düzeylerin artacaktır ama kritik olur mu olmaz mı bilemiyorum. PSU ve Kablo kaliteliyse sorun yaşamazsın gerçi.

Tek takmaktansa bu kablodaki iki girişi takman tabii ki çalıştırır kartını. Tek taktığında da çalışır diye biliyorum ama tabii ki performans kaybı yaşatacaktır. 2'sini takınca da kablo ısınma düzeylerin artacaktır ama kritik olur mu olmaz mı bilemiyorum. PSU ve Kablo kaliteliyse sorun yaşamazsın gerçi.
PSU'yu yeni aldım, markası FSP Hyper PRO H3-550. Kalitesi filan yeterli düzeyde mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı