TuQRuL Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 2 tane aynı model aynı zamanda alınma HDD'm var. Biri çok yavaş çalışıyor sorunu anlayamadım. Ekteki Q diski oyunları aşırı yavaş indiriyor, neden böyle?
2 tane aynı model aynı zamanda alınma HDD'm var. Biri çok yavaş çalışıyor sorunu anlayamadım. Ekteki Q diski oyunları aşırı yavaş indiriyor, neden böyle?
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 24 Mart 2024 #2 TuQRuL dedi: 2 tane aynı model aynı zamanda alınma HDD'm var. Biri çok yavaş çalışıyor sorunu anlayamadım. Ekteki Q diski oyunları aşırı yavaş indiriyor, neden böyle? Eki Görüntüle 2149101Eki Görüntüle 2149104 Genişletmek için tıkla... Kullandığınız kablolar sıkışmış veya biri kaliteli diğeri kalitesiz olabilir.
TuQRuL dedi: 2 tane aynı model aynı zamanda alınma HDD'm var. Biri çok yavaş çalışıyor sorunu anlayamadım. Ekteki Q diski oyunları aşırı yavaş indiriyor, neden böyle? Eki Görüntüle 2149101Eki Görüntüle 2149104 Genişletmek için tıkla... Kullandığınız kablolar sıkışmış veya biri kaliteli diğeri kalitesiz olabilir.