S SSamet07 Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Merhaba, kasanın önündeki bozuk USB girişi yanındaki jak girişlerine de kısa devre yaptırıyor. Benim kulaklığım da jak girişli olduğundan dolayı kullanamıyorum. Bildiğiniz 2 tane jak girişli USB dönüştürücü var mı?
Merhaba, kasanın önündeki bozuk USB girişi yanındaki jak girişlerine de kısa devre yaptırıyor. Benim kulaklığım da jak girişli olduğundan dolayı kullanamıyorum. Bildiğiniz 2 tane jak girişli USB dönüştürücü var mı?
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.027 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Amazon.com.tr: Harici Ses Kartları: Bilgisayar Bilgisayar Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online Harici Ses Kartları alışverişi. www.amazon.com.tr USB ses kartı yazarak aratabilirsiniz. *Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Amazon.com.tr: Harici Ses Kartları: Bilgisayar Bilgisayar Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online Harici Ses Kartları alışverişi. www.amazon.com.tr USB ses kartı yazarak aratabilirsiniz. *Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.797 Çözümler 70 Yer İzmir 7 Ekim 2023 #3 İki çıkışlı. Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah - Fiyatı, Yorumları Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
İki çıkışlı. Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah - Fiyatı, Yorumları Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.027 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 magicspears dedi: İki çıkışlı. Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah - Fiyatı, Yorumları Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... O fiyata bilinmedik marka alacağına bu ürünü alması daha iyi. Hemde çok özelliği var. Amazon.com.tr
magicspears dedi: İki çıkışlı. Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah - Fiyatı, Yorumları Orico Usb 2.0 Trs / Trrs 3.5mm Jack Girişli Harici Ses Kartı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... O fiyata bilinmedik marka alacağına bu ürünü alması daha iyi. Hemde çok özelliği var. Amazon.com.tr
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.797 Çözümler 70 Yer İzmir 7 Ekim 2023 #5 ilkaydmr dedi: O fiyata bilinmedik marka alacağına bu ürünü alması daha iyi. Hemde çok özelliği var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kullanıcının tercihine bağlıdır. Hangisini beğenirse ihtiyacını görürse alır.
ilkaydmr dedi: O fiyata bilinmedik marka alacağına bu ürünü alması daha iyi. Hemde çok özelliği var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kullanıcının tercihine bağlıdır. Hangisini beğenirse ihtiyacını görürse alır.
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.027 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #6 magicspears dedi: Kullanıcının tercihine bağlıdır. Hangisini beğenirse ihtiyacını görürse alır. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden direk ürün atmamıştım arkadaşa kendisi seçsin diye. Ancak siz pahalı bir ürün atınca bende naçizane önerimi yaptım
magicspears dedi: Kullanıcının tercihine bağlıdır. Hangisini beğenirse ihtiyacını görürse alır. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden direk ürün atmamıştım arkadaşa kendisi seçsin diye. Ancak siz pahalı bir ürün atınca bende naçizane önerimi yaptım