4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 11 Kasım 2021 #1 Ben 2 tane PS3 USB'li kol aldım. PC'ye bağlıyorum ikisi de çalışıyor oyuna giriyorum ikisi birden olmuyor. İllaki biri kılavyeden mi oynayacak? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2021
Ben 2 tane PS3 USB'li kol aldım. PC'ye bağlıyorum ikisi de çalışıyor oyuna giriyorum ikisi birden olmuyor. İllaki biri kılavyeden mi oynayacak?
baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 11 Kasım 2021 #2 2 kol bağlayabiliyor olmalısın, belki de oyun desteklemiyordur.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #3 Hocam driver yüklemeniz lazım Bu kablo ile bağlama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kablosuz bağlama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam driver yüklemeniz lazım Bu kablo ile bağlama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kablosuz bağlama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 14 Kasım 2021 #4 baranserker dedi: 2 kol bağlayabiliyor olmalısın, belki de oyun desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... başka oyunda oluyor oyun desteklemiyor
baranserker dedi: 2 kol bağlayabiliyor olmalısın, belki de oyun desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... başka oyunda oluyor oyun desteklemiyor
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #5 489483 dedi: Başka oyunda oluyor oyun desteklemiyor Genişletmek için tıkla... Hocam attığım videoları denediniz mi?
489483 dedi: Başka oyunda oluyor oyun desteklemiyor Genişletmek için tıkla... Hocam attığım videoları denediniz mi?
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 14 Kasım 2021 #6 cankute dedi: Hocam attığım videoları denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyun desteklemiyor hocam aldığım kollar için driver gerek miyor mesela kardeşimle direkt takıp PES 2013 oynuyoruz.
cankute dedi: Hocam attığım videoları denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyun desteklemiyor hocam aldığım kollar için driver gerek miyor mesela kardeşimle direkt takıp PES 2013 oynuyoruz.