2 tane Riot Client var

Arda143

Femtopat
Daha fazla  
Az önce Valorant indirdim. Neden iki tane var bundan? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Valorant indirdim. Neden iki tane var bundan? Yardımcı olursanız sevinirim.
İki adet kısayol var bunda sorun yok ikisininde özellikler penceresinden yollarına bakın aynılarsa birini silin.

Birisi Client birisi istemci sil ikisini de sorun olmaz.

Riot clienti niye silsin hesap hasıl değiştirecek.

Riot Client'i niye silsin hesap hasıl değiştirecek.

Hocam 1 kere Valorant oynamış insanım tek arkadaşın bilgisayarından oynamıştım Riot Client'i ve istemciyi silmiştik bir şey olmamıştı onun için dedim

Hocam 1 kere Valorant oynamış insanım tek arkadaşın bilgisayarından oynamıştım Riot Client'i ve istemciyi silmiştik bir şey olmamıştı onun için dedim

Oyun zaten Riot Client üzerinden açılıyor silerse açılmaz. Steam gibi düşünün.

Bizde neden bir şey olmadı hocam acaba oyun bugamı girdi

Hocam açılmasına imkan yok yani şöyle düşünün Steam'den oturum açmazsak özellikle Online oyun bizi nasıl tanıyacak? Riot Client üzerinden oturum açmadan hangi hesapla Valorant'a gireceğiz? Garip geldi.

Hocam açılmasına imkan yok yani şöyle düşünün Steam'den oturum açmazsak özellikle Online oyun bizi nasıl tanıyacak? Riot Client üzerinden oturum açmadan hangi hesapla Valorant'a gireceğiz? Garip geldi.

Hocam belki o kısayolda olabilir çünkü direk silmiştik masaüstünden bana sadece sil Valorant'ı ben oynamıyorum demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…