2 tane SATA SSD takılabilir mi?

thecixra

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 580 Series
Merhaba. Bilgisayarımın depolama alanı bana yetersiz kalıyor. Toplam 256 GB. Kasanın içine baktığımda 2 tane SATA SSD için bölme olduğunu gördüm. SATA SSD taksam iyi olur mu? Normal SSD'den farkı ne hiçbir şey bilmiyorum. Bir de bölmeleri yanında tuşa benzer yuvarlak bir şeyler var. Birisi yerde birisi kalkmış şekilde. Bu ne anlama geliyor? Ve 1 tane 512 bir tane 256 olacak şekilde ya da mümkünse yakin sayilarda 2 tane SATA SSD önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Bilgisayarımın depolama alanı bana yetersiz kalıyor. Toplam 256 GB. Kasanın içine baktığımda 2 tane SATA SSD için bölme olduğunu gördüm. SATA SSD taksam iyi olur mu? Normal SSD'den farkı ne hiçbir şey bilmiyorum. Bir de bölmeleri yanında tuşa benzer yuvarlak bir şeyler var. Birisi yerde birisi kalkmış şekilde. Bu ne anlama geliyor? Ve 1 tane 512 bir tane 256 olacak şekilde ya da mümkünse yakin sayilarda 2 tane SATA SSD önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

SATA SSD zaten normal SSD oluyor SATA SSD M.2 SSD ve NVMe SSD olarak gider SATA zaten normal SSD olur SATA SSD takmak için SATA kablosu ve Power kablosunu takarsınız M.2 ve NVMe SSD'ler direkt anakarta takılır.

Sata ssd ler ortalama saniyede 500 mb upload ve download hızlarına sahiptir m2 ssd lerde ise saniyede ortalama 3 gb veya 6 gb lık da olabilir download ve upload vardır günlik işler için m2 ssd veya sata ssd tercih edebilirsiniz. Harddisk almayınız.

SATA SSD zaten normal SSD oluyor SATA SSD M.2 SSD ve NVMe SSD olarak gider SATA zaten normal SSD olur SATA SSD takmak için SATA kablosu ve Power kablosunu takarsınız M.2 ve NVMe SSD'ler direkt anakarta takılır.

Şimdi bende SATA1 SATA2 diye 2 boş bölme var. Oraya düz SATA SSD taksam başka bir şey yapmama gerek var mı?

SATA SSD'ler ortalama saniyede 500 MB upload ve download hızlarına sahiptir M.2 SSD'lerde ise saniyede ortalama 3 GB veya 6 GB'lık da olabilir download ve upload vardır günlik işler için M.2 SSD veya SATA SSD tercih edebilirsiniz. Hard disk almayınız.

Hard disk zaten kullanmayi düşünmüyorum. Günlük iş değil de daha çok oyun için nasıl bir SATA SSD almalıyım.

1 TB SSD alıp onu bölmeniz daha mantıklı olur.
Nasıl yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı